ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA MAJČINSTVA - DESETA NEDJELJA KROZ GODINU - 10.6.2018.

U ovom tjednu slavimo:

         Ponedjeljak: Sv. Barnaba, apostol 

         Srijeda: SV. ANTE PADOVANSKI, prezbiter i crkveni naučitelj      

Od iduće nedjelje u našoj crkvi će biti nedjeljne mise po ljetnom rasporedu u 8.30 i 10 sati ujutro te poslijepodne u 19 sati. Molimo vas da se prilagodite ovom rasporedu misa. 

Danas u našoj crkvi počinje trodnevnica na čast sv. Ante Padovanskog kojeg slavimo u srijedu 13. lipnja. Trodnevnica predvode franjevci Nove evangelizacije bratstva bl. Egidija iz Pazina. U 17 sati će biti duhovni nagovor, pobožnost sv. Anti, sveta misa i nakon mise koncert našeg sastava VIS “ABBA” oko 20 sati. Koncert je povodom 25 godina animiranja mise za mlade u našoj crkvi, a gosti su VIS “Veritas Aeterna” i zbor “Mihovil”. Koncert će biti ispred crkve.       

U ponedjeljak i utorak ujutro od 9-12 sati biti će prigoda za duhovni razgovor i svetu ispovijed a poslijepodne duhovni program od 17-21 sat. 

U srijedu na svetkovinu sv. Ante mise su ujutro u 6, 7, 8, 9, 10 i 11 sati. Svečana misa s blagoslovom djece i cvijeća koju predvodi don. Jure Bijeliš je u 17 sati dok glavno slavlje u 19 sati s procesijom i misom predvodi naš nadbiskup mons. Marin Barišić. Ispovijed će biti preko cijelog programa trodnevnice i u srijedu od 6-12 i 15.30-20 sati. 

Molimo domaćice da za blagdan sv. Ante pripreme malo kolača i donesu ih u ponedjeljak poslijepodne u samostan. Svima unaprijed zahvaljujemo na svakom obliku suradnje i pomoći!

Završila je Katolička malonogometna liga naše nadbiskupije u kojoj je nastupala i naša ekipa sv. Ante sa Poljuda. Naša ekipa je osvojila 3. mjesto u prvoj ligi i bila 3. na Sudamja kupu. Čestitamo igračima na uspjehu i Miru Renića na uspješnom vođenju ekipe. 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Veritas, MAK – Mali Koncil za djecu…