ŽUPNE OBAVIJESTI - 24. NEDJELJA KROZ GODINU - 15.09.2019.

U ovom tjednu slavimo:

         Ponedjeljak: Sv. Kornelije,papa i Ciprijan, biskup, mučenici

         Utorak: RANE SVETOGA NAŠEG OCA FRANJE

         Srijeda: Sv. Josip Kupertinski, prezbiter

         Petak: Sv. Andrija Kim i drugovi, mučenici

         Subota: SV. MATEJ, apostol i evanđelist,  blagdan

Počela ne nova školska godina i župna kateheza. Susret za pripravnike za krizmu i krizmanike biti će u utorak u 20.30 sati. Napominjemo da priprava za krizmu traje kroz dvije godine i kandidati moraju biti redoviti na školskom vjeronauku. Susret za ovogodišnje prvopričesnike je u subotu u 10 sati. Djeca trebaju doći u pratnji roditelja i upisati ih kod s. Lidije. Također pozivamo djecu da se uključe u dječji zbor i ministrante. Susreti za ministrante su subotom u 10 sati. Susreti za sve skupine su u vjeronaučnoj dvorani našeg samostana. 

Susreti za franjevačku mladež su četvrtom u 20.30 sati. Na susrete mogu doći srednjoškolci i studenti, svi su dobro došli.

Još kroz  dva tjedna vjernici mogu obnoviti kumstva za Afriku. Školovanje za osnovnu školu iznosi 50, za srednju100 i za fakultet 300 eura. Primamo nova kumstva od vjernika koji se žele uključiti u akciju. 

U subotu je blagdan Sv. Mateja apostola i evanđelista koji se svečano slavi na Ravnim Njivama u gradu. Više informacija za trodnevnicu i mise na blagdan imate na oglasnoj ploči. 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila. Ovo je zadnji besplatni primjerak. Molimo sve koji su se prijavili za primanje Glasa Koncila da se jave poslije mise u sakristiju kako bi znali naručiti točan broj primjeraka radi pretplate. Imate još Živo Vrelo, Mali Konci- MAK za djecu, Naša Ognjišta i Veritas.