ŽUPNE OBAVIJESTI - 32. NEDJELJA KROZ GODINU - 10.11.2019.

U ovom tjednu slavimo:

         Ponedjeljak: Sv. Martin Tourski, biskup

         Utorak: Sv. Jozafat, biskup i mučenik

         Srijeda: Sv. Didak Alkalski, redovnik

         Četvrtak: SV. NIKOLA TAVELIĆ, prezbiter i mučenik

         Petak: Sv. Albert Veliki, biskup i crkveni naučitelj

Sutra je u 19.30 sati susret s roditeljima ovogodišnjih prvopričesnika. Susret će biti u vjeronaučnoj dvorani. 

Ured za pastoral duhovnih zvanja organizira molitveni susret za duhovna zvanja koji će se održati sutra u Velikoj kapeli nadbiskupskog sjemeništa u 20 sati. 

Hrvatska udruga Benedikt i Ured za pastoral mladih organiziraju u četvrtak 14. studenog u 17.30 sati, u sveučilišnoj knjižnici predavanje „Ukradeno djetinjstvo-djeca ubijena u domovinskom ratu. Predavač je dr. Vlatka Vukelić  s hrvatskih studija u Zagrebu. 

Iduće nedjelje nakon svetih misa skupljamo dobrovoljne priloge za siromašne obitelji u našoj župi. U župi ima oko 30 obitelji koje prigodno pomažemo u božićnim blagdanima paketima hrane i potrepština. Mladi će nakon misa biti ispred crkve s košarama. 

Bliži se polako i Došašće. Ove godine mladi puno rade na izradi prigodnih vjenčića za Došašće koje ćete moći nabaviti ispred naše crkve. Uz vjenčiće biti će drugih prigodnih predmeta uz program i uređenje Perivoja sv. Ante ispred naše crkve. 

U Zagrebu se iduće godine održava Nacionalni susret hrvatske katoličke mladeži 9. i 10. svibnja. Molimo mlade koji žele poći na susret da se kroz ovaj mjesec prijave u župni ured ili kod fra Tomislava. Pripremni susreti se održavaju jednom mjesečno za sve sudionike. 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Veritas, Mali Koncil za djecu, ...