ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA OČINSTVA - 4. NEDJELJA USKRSA 07.04.2017.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo:       

         Utorak: Sv. Katarina Bolonjska, 

         Srijeda: Bl. Ivan Merz, 

         Petak: Sv. Leopold Bogdan Mandić, prezbiter

Danas u Crkvi slavimo Nedjelju dobrog Pastira i 54. svjetski molitveni dan za duhovna zvanja. Slavimo i zaštitnika grada Splita i naše nadbiskupije sv. Dujma. 

U Tjednu molitve za duhovna zvanja u Velikoj kapeli Nadbiskupijskog sjemeništa organizira se molitva, duhovno bdijenje i Dani otvorenih vrata. Plakat je na oglasnoj ploči. 

U utorak je 9. utorak pobožnosti sv. Anti. Krunica počinje u 18.30 sati. Misno slavlje u 19 sati predvodi fra Domagoj Runje, gvardijan samostana o. Ante Antića na Trsteniku. Prije i za vrijeme mise biti će prigoda za sv. Ispovijed. 

Iduće subote župa Prečistog Srca Marijina  Gospa Fatimska na Škrapama slavi 50. obljetnicu župe. Raspored devetnice i misa na obljetnicu imate na oglasnoj ploči. 

Iduće nedjelje u našoj župi će biti Prva sveta pričest u 10 sati za 33 prvopričesnika. Kroz ovaj tjedan imaju redovite probe svaku večer u 19.30. 

Ispovijed za djecu i roditelje prvopričesnika biti će u subotu u 9.30. Mise će biti po redovitom rasporedu. U 9 sati tiha misa, u 10 za prvopričesnike, u 11.30 za mlade i večernja misa u 19 sati.  

Kroz mjesec svibanj u crkvi svaku večer prije večernje mise imamo svibanjsku pobožnost molitve Krunice pola sata prije mise. Krunicu ovaj tjedan molimo za duhovna zvanja. 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Veritas, MAK- Mali Koncil za djecu, Živo Vrelo, Svjetlo Riječi...