ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA MAJČINSTVA - 27. NEDJELJA KROZ GODINU - 7.10.2018.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu nema posebnih slavlja blagdana i spomendana.

Kroz ovaj mjesec u crkvi imamo Listopadske pobožnosti. Molitva krunice je prije večernje mise u 18.30 sati a misa u 19 sati. Potičemo vjernike na dolazak u crkvu i zajedničku molitvu!

U utorak je pobožnost sv. Anti 15 minuta prije večernje mise a nakon mise klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. Molitva krunice Bl. Dj. Mariji je u 18.15 sati. 

Raspored župne kateheze, susreta i ostalih aktivnosti u župi u koje se možete uključiti imate na oglasnoj ploči. 

Potičemo roditelje djece od 4-8 razreda da upišu djecu na župnu katehezu i susrete koji se održavaju subotom u 11 sati. Susreti će biti obogaćeni kreativnim radionicama, biblijskim pričama, pjesmama, plesom, igrama… Cilj ovih susreta je rast u vjeri i odgoj u ljubavi prema Bogu i svakom čovjeku. Pogledajte oglasnu ploču. 

Župa Materinstva BDM na Brdima slavi iduće nedjelje svoj župni blagdan. Raspored misa i trodnevnice imate na oglasnoj ploči. 

U subotu naša nadbiskupija hodočasti u Krašić i Zagreb bl. Alojziju Stepincu. Prije 20 godina sveti Ivan Pavao II bio u II. pohodu našoj domovini. Tom prigodom je u Mariji Bistrici proglasio blaženim kardinala Alojzija Stepinca i imao misu za naše vjernike na Žnjanu. 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Veritas, Živo Vrelo, MAK- Mali Koncil za djecu.