ŽUPNE OBAVIJESTI - TREĆA NEDJELJA USKRSA - 26.04.2020.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan u Crkvi slavimo:       

         Ponedjeljak: Bl. Ozana Kotorska, djevica

         Utorak: Sv. Ljudevit Marija Grignion,

         Srijeda: SV, KATARINA SIJENSKA, blagdan

         Četvrtak: Sv. Pio V, papa

         Petak: Sv. Josip Radnik,

         Subota: Sv. Atanazije, biskup i crkv. naučitelj

U utorak je 7. utorak pobožnosti sv. Anti. Misa je u 7 sati a pobožnost sv. Ante franjevci imaju u 18.30 sati.

Još uvijek sve mise u crkvi slavimo bez naroda. Ova odredba vrijedi do 02. svibnja. Od subote će biti dozvoljene mise s narodom. Slušat ćemo najnovije odredbe vezane uz mise.

U iduću nedjelju mise u našoj crkvi su ujutro u 9, 10 i 11.30 sati te večernja misa u 19 sati. Nedjeljne mise će biti na otvorenom prostoru gdje smo pripremili natkriveni prostor koji nam služi za mise za sv. Antu. Vjernici mogu biti u crkvi, klaustru, parkirnom prostoru i u vrtu gdje je maslinik. Stolice ćemo postaviti na parking i u prostor Perivoja sv. Ante. Naš prostor može primiti preko 300 ljudi a da razmak bude oko 3 metra između svake osobe. Pratit ćemo posebne odredbe koje će dati naši biskupi i te odredbe ćemo poštivati. Ispovjedaonice će biti u sakristiji i župnom uredu.

Za sve informacije stojim vam na raspolaganju preko mobitela 0913641449 ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Tisak: novi brojevi: Glasa Koncila, Živo Vrelo, Svjetlo Riječi i Veritas. Tisak se nalazi kod svijeća u klaustru samostana.