ŽUPNE OBAVIJESTI - PETA NEDJELJA USKRSA - 10.05.2020.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan u Crkvi slavimo:

         Utorak: Sv. Leopold Mandić, prezbiter      

         Srijeda: Gospa Fatimska

         Četvrtak: SV. MATIJA, apostol – blagdan

         Subota: Sv. Margareta Kortonska, pokornica

Od biskupa naše metropolije dobili smo najnovije odredbe kojih se treba pridržavati. Odredbe se nalaze na oglasnoj ploči ispred crkve i na našoj web i facebook stranici. Molimo vjernike da i u ovom prijelaznom razdoblju posebno pripaze na razmak u našem molitvenom prostoru.

Kroz mjesec svibanj imamo svibanjsku pobožnost molitve krunice u 18.30 sati, pola sata prije večernje mise.

Župni ured će raditi od ponedjeljka do petka od 17-18.30 sati.

U utorak je 9. utorak pobožnosti sv. Anti. Mise su u 7 i  19 sati.  Večernji program započinje u 18.30 sati krunicom na čast sv. Ante, nakon mise je klanjanje Presvetom Oltarskom sakramentu. U slučaju lijepog vremena večernji program će biti ispred naše crkve.

U crkvici Sv. Trojice ponedjeljkom i srijedom nastavljamo s molitvom krunice za mlade i malo starije.

U našu crkvu su stigle nove klupe. Još ih otplaćujemo i molimo vjernike da se uključe u ovu akciju prema svojim mogućnostima. U planu nam je i uređenje prezbiterija, prostora oko oltara. Hvala svim dobročiniteljima koje ćemo upisati u kroniku župe i samostana, a one koji su darovali cijeli iznos za jednu klupu označit ćemo prigodnom pločicom s njihovim podatcima.

Tisak: dvobroj Glasa Koncila, Mali Koncil- MAK za djecu, Svjetlo Riječi i Veritas. Tisak se nalazi kod svijeća u klaustru samostana.