ŽUPNE OBAVIJESTI - TREĆA NEDJELJA DOŠAŠĆA - 13.12.2020.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan u Crkvi slavimo:

         Ponedjeljak: Sv. Ivan od Križa, prezbiter i crkveni naučitelj  

Uz 3. nedjelju Došašća danas u Crkvi slavimo i Nedjelju Caritasa. Sva prikupljena milostinja preko misa ide za potrebe Caritasa naše nadbiskupije. Na oglasnoj ploči imate broj žiro računa za donacije Caritasu i njihovoj akciji „Za 1000 radosti“.

Kroz vrijeme Došašća mise zornice s molitvom jutarnje su u 6 sati. Večernje mise su svakim danom, osim subote, u 18 sati. Ispovijed je svakog dana za vrijeme zornica i poslijepodne od 17-18 sati.

U utorak je pobožnost sv. Anti 15 minuta prije večernje mise u 18 sati. Kroz Došašće neće biti klanjanja nakon mise.

Župni ured radi po dogovoru sa strankama. 

U prošlom tjednu naši mladi volonteri su pokušali doći do svih obitelji koje primaju blagoslov. Ostala je samo Plančićeva ulica. Neke obitelji nisu bile doma. Pokušat ćemo doći i do njih u ovom tjednu.

Molimo Vas da kroz ove dane do 21. prosinca poštujete upute koje je Stožer izdao za vjernike na misama. Posebno pripazimo na maske, razmak i broj vjernika u crkvi od 25 osoba. Za ostale vjernike na raspolaganju je klaustar i prostor ispred crkve. 

U sklopu akcije „40 dana za život“ u crkvi Sv. Trojice biti će Jerihonsko bdijenje za nerođene. Klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu počinje danas i trajat će 7 dana i 7 noći. Misa je svakog dana u 19 sati. Više informacija imate na oglasnoj ploči.

Tisak: novi broj Glasa Koncila Mali Koncil-MAK za djecu,

Živo Vrelo, Veritas. Možete uzeti i kalendare koji se nalaze u dnu crkve.