ŽUPNE OBAVIJESTI - 10. NEDJELJA KROZ GODINU - 06.06.2021.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan slavimo:

       Petak: PRESVETO SRCE ISUSOVO, svetkovina

       Subota: Bezgrešno Srce Marijino, spomendan

Sutra je završni susret sa svim krizmanicima u 20 sati i preuzimanje uspomena od svete krizme.

U utorak je 13. utorak pobožnosti na čast sv. Ante. Krunica počinje u 18.30 sati. Sveta misa je u 19 sati. Misu i klanjanje predvodi dr. don Ante Mateljan, katedralni župnik. Prije i za vrijeme mise biti će prigoda za sv. Ispovijed.

U petak je svetkovina Presvetog Srca Isusova koja se svečano slavi kod isusovaca u gradu. Raspored trodnevnice i misa na svetkovinu imate na oglasnoj ploči.

Iduće nedjelje je svetkovina Sv. Ante koja se svečano slavi ovdje na Poljudu. Trodnevnu duhovnu obnovu predvodi salezijanac don Mihovil Kurkut. Obnova počinje u četvrtak u 17.30 sati. Ove godine svetkovina pada u nedjelju i mise su ovdje u 6, 7, 8, 9, 10 i 11 sat. Misa s blagoslovom djece i cvijeća je u 17 sati i svečana misa s procesijom oko samostana je u 19 sati. Misno slavlje u 17 sati predslavi don Mihovil Kurkut a svečanu koncelebriranu misu u 19 sati predslavi mons. Zdenko Križić, gospićko-senjski biskup. Molimo sve koji su spremni pomoći volontiranjem da se jave kod fra Tomislava na njegov broj mobitela.

Tisak: novi broj Glasa koncila, MAK-Mali Koncil za djecu i Živo Vrelo…