ŽUPNE OBAVIJESTI - TREĆA NEDJELJA DOŠAŠĆA -12.12.2021.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan u Crkvi slavimo:

         Ponedjeljak: Sv. Lucija, djevica i mučenica

         Utorak: Sv. Ivan od Križa, prezbiter i crkveni naučitelj

Danas slavimo Nedjelju Caritasa. Sva prikupljena milostinja ide za potrebe našeg nadbiskupijskog Caritasa u kojem se dnevno sprema preko 100 obroka za najpotrebnije u gradu. Hvala svima na pomoći.

U ovom tjednu će mladi iz Frame donijeti svim obiteljima prigodnu kovertu s kalendarom, naljepnicom i letkom za blagoslov obitelji. U crkvi ćemo blagosloviti sol koju možete staviti u vodu i prema uputama iz letka blagosloviti vaše obitelji i stanove te zajednički izmoliti molitvu za uspjeh Sinode. Tko želi da im svećenik dođe u obitelj za blagoslov nek se obrati na župni ured radi dogovora. Biti ćemo na raspolaganju kroz božićno vrijeme.

Kroz vrijeme Došašća mise zornice s molitvom jutarnje su u 6 sati, osim nedjeljom. Ispovijed će biti za vrijeme zornica i poslijepodne u župnom uredu od 17-18 sati.

U ponedjeljak imamo sastanak članova ŽPV i EV naše župe u galeriji našeg samostana u 20 sati.

U utorak je pobožnost sv. Anti 15 minuta prije večernje mise u 18 sati. Kroz Došašće neće biti klanjanja nakon mise.

U srijedu svi krizmanici i pripravnici za krizmu imaju zajednički susret u crkvi u 20.30 sati. Za sve je organizirana ispovijed pred Božić.

Župni ured kroz  Došašće radi po dogovoru sa strankama. Kontakt brojeve imate na oglasnom prostoru i našoj web i facebook stranici.

Tisak: novi broj Glasa Koncila, Mali Koncil – Mak za djecu, Veritas, Živo Vrelo…