ŽUPNE OBAVIJESTI - XXVII. NEDJELJA KROZ GODINU 02.10.2016.

on Posted in Župne obavijesti.

U  ovom tjednu slavimo spomendane i blagdane  ovih svetaca:

Utorak: SVETI NAŠ OTAC FRANJO, blagdan           
Petak: Bl. Djevica Marija od Krunice, spomendan

U mjesecu listopadu imamo u našoj crkvi molitvu Gospine krunice pola sata prije večernje mise u 19 sati. Krunicu će predvoditi vaši svećenici a vas pozivamo da se pridružite ovoj pobožnosti.

Sutra u predvečerje blagdana Svetog našeg Oca Franje nakon večernje mise u crkvi slavimo Obred preminuća sv. Franje. Pozivamo vas na ovu prigodnu misu i na sudjelovanje u  obredu.

U utorka je blagdan sv. Franje Asiškoga koji se svečano slavi u crkvi sv. Frane na obali. Raspored misa imate na prigodnom plakatu naše oglasne ploče ispred crkve.

U petak je prvi petak u mjesecu. U našoj crkvi će biti prigoda za ispovijed prije misa i pohod starijih i nemoćnih u župi koji to žele.

Iduće nedjelje župa Materinstva BDM na Brdima slavi 50. obljetnicu župe. Raspored Devetnice i misa na sam blagdan iduće nedjelje imate na oglasnoj ploči.

Nakon dvije godine službe ž. vikara fra Nikica Devčić je odlukom naše provincijske uprave dobio novu službu ž. vikara u župi sv. Nikole Tavelića u Rijeci na  Krnjevu. Fra Nikici zahvaljujemo na pastoralnom radu u župi i na posebnoj brizi za našu stariju i nemoćnu braću u samostanu kojima je bio na raspolaganju za njihove potrebe.

Od tiska imamo novi broj Glasa koncila sa zanimljivim sadržajima o vjerskim događanjima u našoj domovini. Uzmite i čitajte.

www.samostan-poljud.com