ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA OČINSTVA - NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODINOVA – USKRS 16. 04. 2017

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo VAZMENU OSMINU

Sutra na Uskrsni ponedjeljak mise u našoj crkvi su u 8 i 19 sati.

Na Uskrsni utorak je 6. utorak pobožnosti sv. Anti. Krunica počinje u 18.30 sati. Misno slavlje u 19 sati predvodi župnik župe Pomoćnice Kršćana sa Kmana don Ante Adžamić, salezijanac. Prije i za vrijeme mise biti će prigoda za sv. Ispovijed.

Na Uskrsni utorak naša Nadbiskupija organizira zajednički susret svih krizmanika s Nadbiskupom. Susret će se održati u Sportskoj dvorani „Gripe“ u 18 sati. Susret će voditi Ured za mlade naše nadbiskupije i Hrvatsko nadzemlje. Molimo krizmanike iz naše župe da budu ispred dvorane oko 17.30 sati na kratkom dogovoru sa župnikom. 

Na Uskrsnu srijedu u Velikoj dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa Ured za pastoral mladih i Hrvatsko nadzemlje organiziraju susret za mlade. Gost predavač je don Josip Mužić na temu „život biraj“. 

U ovom tjednu nema župnog vjeronauka!

Ove godine Nacionalni susret Hrvatske katoličke mladeži održava se u Vukovaru za dva tjedna. Velik broj mladih iz naše nadbiskupije ide na ovaj susret. Kako je to najsiromašnija županija kod nas želimo uz odlazak u Vukovar pomoći materijalno i novčano svojim doprinosom. Molimo vas vjernike da iduće nedjelje donesete nešto hrane ili novčani prilog koji će mladi skupljati na kraju misa ispred crkve. Unaprijed zahvaljujemo…

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila- Uskrsni broj, Mali Koncil za djecu, Živo Vrelo, Svjetlo Riječi i Veritas.

Svima Vama dragi vjernici, mi franjevci sa Poljuda želimo SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS i uskrsne blagdane. A svim našim suradnicima i dobročiniteljima hvala na pomoći i suradnji.