ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA OČINSTVA - 2. NEDJELJA USKRSA – BIJELA 23.04.2017.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo:

      Ponedjeljak: Sv. Fidel Sigmaringenski, svećenik i mučenik

      Utorak: SVETI MARKO ENANĐELIST, blagdan

       Srijeda: Sv. Jakov Zadranin, redovnik

       Četvrtak: Bl. Ozana Kotorska, djevica

       Petak: Sv. Ljudevit Marija Grignoin

       Subota: SV. KATARINA SIJENSKA, djevica i crkv. naučiteljica

 

Danas u Crkvi slavimo Nedjelju Božanskog milosrđa. 

Sutra se nastavlja nastava u školama i vjeronauk u župi po redovitom rasporedu. Svi krizmanici imaju susret u srijedu zajedno u 20.30 sati. 

U utorak je 7. utorak pobožnosti sv. Anti. Krunica počinje u 18.30 sati. Misno slavlje u 19 sati predvodi voditelj Ureda za pastoral mladih don. Mihael Prović. Misu će pjesmom animirati glazbeni sastav mladih „Veritas Aeterna“ koji će nakon mise otpjevati nekoliko prigodnih pjesama. Prije i za vrijeme mise biti će prigoda za sv. Ispovijed.

U srijedu s početkom u 20 sati na Peristilu će se održati glazbeni koncert SUDAMJAFEST. U slučaju kiše koncert će se održati u Velikoj dvorani Nadbiskupijskog sjemeništa u Splitu. Izvođače na koncertu imate na oglasnoj ploči ispred samostana.

Danas poslije misa, mladi ispred crkve skupljaju dobrovoljne priloge u hrani i novcu kojima želimo pomoći grad Vukovar, koji je idućeg vikenda domaćin Nacionalnog susreta Hrvatske katoličke mladeži. Na susretu se očekuje oko 30 tisuća mladih. Iz naše župe ide 30 mladih na ovaj susret. Autobus za Vukovar kreće u petak u 23.30 minuta od našeg samostana. Molimo mlade da dođu ispred crkve u 23 sata na kratku molitvu i blagoslov. 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Živo Vrelo, Naša Ognjišta,Svjetlo Riječi i Veritas.