ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA OČINSTVA - 11. NEDJELJA KROZ GODINU 18.06.2017.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan slavimo:    

         Četvrtak: Sv. Alojzije Gonzaga, redovnik

         Petak: PRESVETO SRCE ISUSOVO, svetkovina

         Subota: ROĐENJE SV. IVANA KRSTITELJA, svetkovina
 

Od ove nedjelje imamo ljetni raspored svetih misa koje su ujutro u 8.30 i 10 sati. Večernja misa kroz tjedan i nedjeljom je u 19 sati. 

Prošli tjedan smo svečano proslavili blagdan sv. Ante i svetkovinu Presvetog Trojstva. U ime naše samostanske zajednice zahvaljujemo se svima koji su na bilo koji način pomogli da ovi dani proteknu u vjerničkom raspoloženju. 

U petak je svetkovina Presvetog Srca Isusova koja se svečano slavi na Manušu prigodnom trodnevnicom i misama na samu svetkovinu. Raspored događanja imate na oglasnoj ploči. 

U subotu, 24. lipnja u 10 sati u konkatedralnoj crkvi sv. Petra u Splitu, splitsko-makarski nadbiskup Marin Barišić zaredit će za svećenike trojicu ovogodišnjih kandidata. Pozivamo vas da molitvom i sudjelovanjem na misi pratite svećeničko ređenje.

Dolazi nam polako toplije ljetno vrijeme. Molimo vjernike koji dolaze u crkvu da poštuju ovaj molitveni prostor svojim prikladnim odijevanjem. 

Idućeg tjedna naša provincija organizira susret ministranata 6, 7 i 8 razreda. Molimo ministrante i njihove roditelje da dođu na dogovor sutra poslije večernje mise oko 19.30 sati. 

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Živo Vrelo, Svjetlo Riječi...