ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA MAJČINSTVA - 25. NEDJELJA KROZ GODINU - 23.9.2018.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo:

         Srijeda: Sv. Kuzma i Damjan, mučenici

         Četvrtak: Sv. Vinko Paulski, prezbiter

         Subota: SVETI MIHAEL, RAFAEL I GABRIJEL, arkanđeli

Danas poslije mise imate prigodu upoznati članove rehabilitacijske zajednice. Oni ispred crkve imaju štand na kojem možete uzeti njihove ručne radove i tako pomoći njihovoj zajednici.

Sutra u 20 sati prvi razredi srednje škole imaju vjeronauk u dvorani našeg samostana koji je obvezatan kao priprema za Krizmu. Ovogodišnji krizmanici imaju vjeronauk u crkvi petkom u 20 sati. Molimo ih da se upišu danas poslije misa ili najkasnije u petak. Upis ovogodišnjih prvopričesnika u pratnji roditelja biti će u subotu u10 sati. Pozivamo djecu da dođu u dječji zbor subotom u 10.30 sati kod s. Lidije. Ponedjeljkom u 21 sati naša nogometna ekipa Sv. Ante, koja nastupa u Katoličkoj ligi naše nadbiskupije ima svoje treninge kod Bilog Asa. 

U utorak je pobožnost sv. Anti 15 minuta prije večernje mise a nakon mise klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

Četvrtkom u 20.30 sati održavaju se redoviti susreti za srednjoškolce i studente koji žele biti članovi FRAME-franjevačke mladeži.     

Na početku nove školske i akademske godine naša nadbiskupija organizira natječaj za stipendiranje studenata i srednjoškolaca u novoj akademskoj godini. Informacije se nalaze na oglasnoj ploči. 

Udruga 40 DANA ZA ŽIVOT od 26. 09. -04. studenog organizira molitvu za nerođene. Više informacija imate na oglasnoj ploči. 

I ove godine pozivamo vjernike na obnovu kumstava u Africi. Tko želi obnoviti kumstvo ili početi s kumstvom može to učiniti do kraja rujna.

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Veritas, Kana, MAK- Mali Koncil za djecu…