ŽUPNE OBAVIJESTI - 3. KORIZMENA NEDJELJA - 24.03.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

Danas završava „Tjedan solidarnosti sa Crkvom u Bosni i Hercegovini“. Sva prikupljena milostinja na današnjim misama ide za potrebe Crkve u BiH. Svoje priloge možete dati i putem žiro-računa koji se nalazi na plakatu oglasne ploče. 

Danas poslijepodne pobožnost križnog puta predvode ovogodišnji krizmanici u 17.30 sati. Nakon Križnog puta je zajednička sveta misa. 

Sutra je svetkovina Blagovijesti ili Gospodinovo navještenje. Mise su u 7 i 18 sati. 

U utorak slavimo 2. od 13 utoraka pobožnosti na čast sv. Ante. Molitva krunice je u 17.30. Nakon krunice je svečana pjevana misa i propovijed, a poslije mise klanjanje Presvetom Oltarsko Sakramentu. U utorak misu i klanjanje predslavi don. Marko Trogrlić, ovogodišnji mladomisnik. Posebno pozivamo naše vjernike da se uključe u ovu pobožnost. 

U petak je pobožnost Križnog puta u 17.30 sati, pola sata prije večernje mise. Pozivamo vjernike da se uključe na ovu pučku pobožnost. 

Naša nadbiskupija organizira godišnje hodočašće u Poljsku. Više informacija imate na oglasnoj ploči i prigodnom letku kod Tiska. 

Idućeg vikenda, sa subote na nedjelju,  nastupa ljetno računanje vremena. Pobožnost Križnog puta u nedjelju je u 18. 30 a sveta misa u 19 sati.    

Od tiska imamo novi broj: Mali Koncil za djecu, Glas Koncila i Veritas, Brat Franjo, Živo Vrelo…