ŽUPNE OBAVIJESTI - 4. KORIZMENA NEDJELJA - 31.03.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

Noćas je nastupilo ljetno računanje vremena. Mise u našoj crkvi su ujutro po redovitom rasporedu a poslijepodne nedjelom i kroz tjedan u 19 sati, osim subotom poslijepodne. Vrijeme rada župnog ureda u poslijepodnevnim satima je od 17-18.30 sati.  

Danas je pobožnost križnog puta u 18.30 sati i misa u 19 sati.  

U utorak slavimo 3. od 13 utoraka na čast sv. Ante. Molitva krunice je u 18.30, svečana pjevana misa i propovijed u 19 sati, poslije mise je prigodno klanjanje. Misu i klanjanje predslavi don. Hrvoje Relja, ovogodišnji mladomisnik. Pozivamo  i naše župljane na pobožnost. 

U petak je pobožnost Križnog puta u 18.30 sati, pola sata prije večernje mise. Pozivamo vjernike da se uključe na ovu pučku pobožnost. 

Naša nadbiskupija organizira godišnje hodočašće u Poljsku. Više informacija imate na oglasnoj ploči i prigodnom letku kod Tiska.        

Čuli ste ovih dana kako je potrebna velika pomoć za malenu Milu Rončević iz Rijeke. Naši mladi će poslije misa skupljati priloge koje možete staviti u prigodne kutije i tako pomoći ovu veliku humanitarnu akciju koja se događa po cijeloj Hrvatskoj. Svima hvala na pomoći. 

Manifestacija Dani kršćanske kulture u našoj Nadbiskupiji traju os 06.-16. travnja. Program imate na oglasnoj ploči, a u crkvi na prigodnim letcima. 

Iduće nedjelje nakon misa skupljamo dobrovoljne priloge za potrebe siromašnih obitelji u našoj župi kojima želimo prigodno pomoći za uskrsne blagdane. Naši framaši će biti ispred crkve s kutijama za pomoć. 

Od tiska imamo novi broj Glas Koncila i prigodne letke za Dane Kršćanske kulture…