ŽUPNE OBAVIJESTI - 5. KORIZMENA NEDJELJA - 07.04.2019.

on Posted in Župne obavijesti.

Danas nakon misa skupljamo dobrovoljne priloge za potrebe siromašnih obitelji u našoj župi kojima želimo prigodno pomoći za uskrsne blagdane. Naši framaši će biti ispred crkve s kutijama za pomoć.

Danas pobožnost Križnog puta u 18.30 sati predvode mladi iz  FRAME. Nakon pobožnosti je misa u 19 sati.   

Sutra je sastanak članova ŽPV i EV  župe u 19.30 sati. Susret će biti u vjeronaučnoj dvorani našeg samostana. 

Sutra je u Velikoj kapeli nadbiskupskog sjemeništa molitveni susret za duhovna zvanja u 20 sati. Molitveni susret predvodi p. Stipo Balatinac. 

U utorak slavimo 4. od 13 utoraka na čast sv. Ante. Molitva krunice je u 18.30, svečana pjevana misa i propovijed u 19 sati, poslije mise je prigodno klanjanje. Misu i klanjanje predslavi don Božo Plazibat, župnik župe Srca Isusova sa Visoke. Pozivamo  i naše župljane na pobožnost. 

U petak je pobožnost Križnog puta u 18.30 sati, pola sata prije večernje mise. Pozivamo vjernike da se uključe na ovu pučku pobožnost. 

Iduće nedjelje slavimo Cvjetnicu koja nas uvodi u Veliki tjedan. Mise na Cvjetnicu su u 9, 11.30 i 19 sati. Na Cvjetnicu nema mise u 10 sati. U 9 sati je blagoslov maslinovih grančica, procesija, pjevana Muka i sveta misa. Na ostalim misama će biti samo blagoslov grančica.  

Jučer je otvorena Manifestacija Dani kršćanske kulture u našoj Nadbiskupiji koja će trajati do16 travnja. Program imate na oglasnoj ploči a u crkvi na prigodnim letcima.

Od tiska imamo novi broj Glas Koncila, MAK- Mali Koncil za djecu, Veritas…