ŽUPNE OBAVIJESTI - 5. KORIZMENA NEDJELJA - 29.03.2020.

on Posted in Župne obavijesti.

Danas je nastupilo ljetno računanje vremena. Poslijepodne župni ured radi od 17-18.30 sati. Iako nema susreta sa strankama možemo komunicirati preko društvenih mreža ili telefonski.

U utorak slavimo 3. od 13 utoraka pobožnosti na čast sv. Ante. Mi franjevci molimo pobožnost na čast sv. Ante u 18.30 sati u crkvi. Kroz ostale dane molimo za sve vaše nakane u 18.30 sati krunicu, Put Križa ili imamo klanjanje pred Presvetim Oltarskim Sakramentom.

U nedjelju je Cvjetnica, Nedjelja muke Gospodnje. Na jutarnjoj misi u 9 sati imat ćemo blagoslov maslinovih grančica koje možete uzeti ispred crkve u nedjelju ili idućih dana.

Dragi vjernici!

Prije dva dana svi smo doživjeli prekrasan susret preko malih ekrana ili preko drugih medija s papom Franjom sa trga sv. Petra po kojem smo mogli dobiti potpuni oprost za naše grijehe. Svakako da prvom prigodom trebamo pristupiti ispovijedi i sve svoje grijehe ispovjediti. Mise u našoj crkvi kroz tjedan su u 7 sati, a nedjeljom će biti u 9 sati. Ostajemo duhovno povezani u molitvi kroz ove termine, a vas molimo da se molitvom i dobrim djelima uključite u ovu izvanrednu situaciju. Pratite svete mise putem malih ekrana nedjeljom i svakim danom u 18 sati na 3. programu HRT-a. Za sve informacije stojim vam na raspolaganju preko mobitela 0913641449 ili putem maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Naša splitska metropolija je izdala odredbe u svezi s opasnošću od zaraze koronavirusom i tih odredbi se treba pridržavati za naše zajedničko dobro i našu budućnost.

Neka Vas sve prati Božji blagoslov i zagovor Blažene Djevice Marije, naše nebeske Majke i zagovor našeg poljudskog zaštitnika sv. Ante.

Katolički tisak je na raspolaganju u klaustru našeg samostana.