ŽUPNE OBAVIJESTI - NEDJELJA USKRSNUĆA GOSPODINOVA - 12.04.2020.

on Posted in Župne obavijesti.

Sutra na Uskrsni ponedjeljak misa u našoj crkvi je u 8 sati.

U ovom tjednu slavimo VAZMENU OSMINU.

Na Uskrsni utorak je 5. utorak pobožnosti sv. Anti. Misa je u 7 sati a pobožnost sv. Ante franjevci imaju u 18.30 sati.

Iduće nedjelje u Crkvi slavimo Bijelu Nedjelju i Nedjelju Božanskog Milosrđa.

Još uvijek sve mise u crkvi slavimo bez naroda. Sve obitelji potičemo na zajedničku molitvu i svakodnevno praćenje svetih misa putem medija. Iako smo crkvu zaključali potičemo obitelji da kroz molitvu otključamo crkvu u malom, a to je svaka katolička obitelj. Za sve informacije stojim vam na raspolaganju preko mobitela 0913641449 ili putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Naša splitska metropolija je izdala odredbe u svezi s opasnošću od zaraze koronavirusom i tih odredbi se treba pridržavati za naše zajedničko dobro i našu budućnost. Nadam se da nastupaju bolja vremena i da ćemo opet zajedno slaviti mise s narodom i polako se pripremati za svetkovinu sv. Ante. Molite se i vi za ovu nakanu.

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila- Uskrsni dvobroj, Mali Koncil za djecu, Živo Vrelo, Svjetlo Riječi i Veritas. Tisak se nalazi kod svijeća u klaustru samostana.

Svima Vama dragi vjernici, mi franjevci sa Poljuda želimo SRETAN I BLAGOSLOVLJEN USKRS i uskrsne blagdane. A svim našim suradnicima i dobročiniteljima hvala na pomoći i suradnji.