ŽUPNE OBAVIJESTI - 22. NEDJELJA KROZ GODINU - 30.08.2020.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan u Crkvi slavimo:

         Četvrtak: Sv. Grgur Veliki, papa i crkveni naučitelj

         Subota: Sv. Majka Terezija iz Kalkute, spomen      

Zbog povećanog broja zaraženih koronavirusom Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je na prijedlog Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije 26. kolovoza donio odluku o uvođenju nužnih mjera koje traju 14 dana. Obvezno je pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera. Odredbe koje je izdala naša nadbiskupija su i dalje na snazi i one se nalaze na našoj oglasnoj ploči.  Zato molimo vjernike da zajedno budemo odgovorni u ponašanju u crkvi i izvan crkvenog prostora.

U ovom tjednu dolazi do promjene termina za večernju misu. Od utorka večernja misa je u 19 sati radnim danom i nedjeljom.

Od iduće nedjelje raspored nedjeljnih misa u našoj crkve je u 9, 10, 11.30 i večernja misa u 19 sati. Molimo vjernike da se prilagode ovom rasporedu misa koje mogu slušati u crkvi i ispred crkve.

Župni ured kroz iduća dva tjedna radi samo po dogovoru. Za vaše potrebe treba nazvati na telefon župnog ureda 381 377 ili broj mobitela 091 3641 449. Možete se javiti i na našu mali adresu koja se nalazi na našoj web stranici. Hvala svima na razumijevanju.

U utorak je pobožnost sv. Anti 15 minuta prije večernje mise u 19 sati. Nakon mise je klanjanje Presvetom Oltarsko Sakramentu.

Prije nekoliko dana u Hrvatsku je došao fra Ilija Barišić, naš misionar iz Afrike. Ovih dana će vjernici koji imaju kumstva dobiti prigodno pismo i nadamo se jednom  susretu s našim fra Ilijom.

Tisak: novi broj Glasa Koncila koji se nalazi na stoliću kod svijeća u našem klaustru…