ŽUPNE OBAVIJESTI - MISIJSKA NEDJELJA - 24.10.2021.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan u Crkvi slavimo:

       Četvrtak: SV. ŠIMUN I JUDA TADEJ, apostoli

Danas u Crkvi slavimo Misijsku Nedjelju. Sva prikupljena milostinja ide za potrebe misija u svijetu. Hvala svima koji daju svoj doprinos molitvom i novčanim prilogom.

Kroz mjesec listopad prije večernje mise u crkvi molimo Gospinu krunicu. Pozivamo vjernike da se uključe u molitvu.

U utorak je pobožnosti na čast sv. Ante 15 minuta prije večernje mise. Nakon mise imamo klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

U ovom mjesecu pozivamo vjernike koji podržavaju kumstvima djecu u Africi da nastave ovaj projekt i za iduću školsku godinu. Godišnje školovanje jednog djeteta u OŠ iznosi 50 Eura, za SŠ 100 Eura i za studij 300 Eura. Sve informacije možete dobiti u župnom uredu.

Idućeg vikenda sa subote na nedjelju nastupa zimsko računanje vremena. Večernja misa iduće nedjelje biti će u 18:00 sati.

U četvrtak, 26. listopada od 17:00 u kampusu Sveučilišta u Splitu održat će se ovogodišnja duhovna obnova za početak akademske godine.

Duhovnog nagovora održati će prof. dr. don Mladen Parlov. Nakon toga je krunica i sveta misa  molitve koju će predslaviti  nadbiskup mons. Marin Barišić te koncerta duhovne glazbe u kojem sudjeluju sestre Ramljak, fra Marin Karačić te VIS Veritas Aeterna.

Tisak: novi broj Glasa Koncila, Veritas, Kana…