ŽUPNE OBAVIJESTI - GODINA MAJČINSTVA - 22. NEDJELJA KROZ GODINU - 2.9.2018.

on Posted in Župne obavijesti.

U ovom tjednu slavimo:     

         Ponedjeljak: Sv. Grgur Veliki, papa i crkveni naučitelj

         Srijeda: Sv. Majka Terezija iz Kalkute

         Petak: Sv. Marko Križevčanin

         Subota: ROĐENJE BLAŽENE DJEVICE MARIJE

Od danas je raspored nedjeljnih misa prilagođen početku škole i novoj pastoralnoj godini. Mise nedjeljom su u 9, 10, 11.30 i 19 sati.

U utorak je pobožnost sv. Anti 15 minuta prije večernje mise a nakon mise klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu.

U našoj crkvici sv. Trojice traje Jerihonsko bdijenje za svetost nedjelje. Klanjanje je neprestano do petka 07. rujna kada završava s misom u 19 sati. Kroz ove dane će biti misa u crkvici u 19 sati.

Naša nadbiskupija je domaćin 3. nacionalnog susreta hrvatskih katoličkih obitelji koji će se održati ove godine u Splitu i Solinu. Molimo  vjernike da se aktivno uključe u program koji imate na web stranicama naše nadbiskupije. Susret se održava 15. i 16. rujna.

U ovom tjednu započinju susreti za članove franjevačke mladeži- FRAME. Susreti se održavaju četvrtkom u 20.30 sati. Pozivamo i nove srednjoškolce i mlade da se uključe na susrete. U subotu u 10 sati imamo susret za ministrante u vjeronaučnoj dvorani samostana. Pozivamo sve koji su do sada ministrirali u župi na dogovor.

I ove godine pozivamo vjernike na obnovu kumstava u Africi. Tko želi obnoviti kumstvo ili početi s kumstvom može to učiniti do kraja mjeseca.

Blagdan Male Gospe svečano se slavi u župi Gospe od Otoka u Solinu. Raspored misa i programa imate na oglasnoj ploči.

Tisak: novi brojevi: Glasa koncila, Živo Vrelo, Kana…