ŽUPNE OBAVIJESTI - 25. NEDJELJA KROZ GODINU - 20.09.2020.

on Posted in Župne obavijesti.

Kroz ovaj tjedan u Crkvi slavimo:

         Ponedjeljak: SVETI MATEJ, apostol i evanđelist, blagdan

         Srijeda: Sv. Pio iz Pietrelcine, prezbiter

         Subota: Liturgija kvatri, za svećenička i redovnička zvanja.

Sutra je blagdan Sv. Mateja, apostola i evanđelista koji se u gradu svečano slavi u župi sv. Mateja na Ravnim Njivama. Svečanu večernju misu u 18 sati predvodi don Tomislav Čubelić.

U utorak je pobožnost sv. Anti 15 minuta prije večernje mise u 19 sati. Nakon mise je klanjanje Presvetom Oltarsko Sakramentu.

U srijedu imamo prvi susret za ovogodišnje krizmanike koji trebaju doći ispred crkve u 20 sati. Ove pastoralne godine imamo dvije generacije krizmanika 2. i 3. razred srednje škole i pripravnike za krizmu iz 1. razreda srednje škole.

Župni ured i dalje radi po dogovoru. Za vaše potrebe treba nazvati na telefon župnog ureda 381-377 ili broj mobitela 091 3641 449. Možete se javiti i na našu mail adresu. Hvala svima na razumijevanju.

Kroz ovaj mjesec vjernici mogu uplatiti kumstva za nastavak školovanja djece u Africi. Školovanje jednog djeteta kroz godinu dana za osnovnu školu iznosi 50 eura, za srednju 100 eura i za studij 300 eura. Mogu se javiti i novi kumovi koje žele pomoći školovanje djece.

Tisak: novi broj Glasa Koncila, Kana, MAK – Mali Koncil za djecu,Živo Vrelo,.. Tisak se  nalazi na stoliću kod svijeća u klaustru samostana…