ŽUPNE OBAVIJESTI - 2. KORIZMENA NEDJELJA - 13.02.2022.

on Posted in Župne obavijesti.

Večeras u 17.30 sati imamo pobožnost Križnog puta u našoj crkvi. 

U utorak počinje pobožnost 13. utoraka na čast sv. Ante na Poljudu. Molitva krunice na čast sv. Ante je u 17:30, misno slavlje s molitvom Večernje u 18 sati, a predslavi gvardijan našeg samostana fra Anselmo Stulić. Nakon mise je prigodno klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. Za vrijeme pobožnosti i mise biti će prigoda za svetu ispovijed. 

Kroz korizmeno vrijeme petkom i nedjeljom u crkvi imamo pobožnost Križnog puta u 17.30 sati. Za vrijeme pobožnosti i mise biti će prigoda za svetu ispovijed. Pozivamo vjernike na ovu pučku pobožnost.

Povodom svetkovine sv. Josipa, naša susjedna župa u Sukoišanskoj slavi 75 godina ustanove župe sv. Obitelji i 50 godina posvete crkve. Trodnevnica počinje u srijedu u 18 sati. Raspored trodnevnice i misa na samu svetkovinu sv. Josipa u subotu imate na plakatu oglasne ploče.

Naša nadbiskupija organizira pomoć za izbjeglice iz Ukrajine kojih je svakim danom sve više. Ako u našoj župi ima vjernika koji bi ustupili dio kuće ili stana za izbjeglice na duže vrijeme nek se jave Caritasu naše nadbiskupije čije je sjedište u našoj župi u Zrinsko-frankopanskoj ulici.

Molimo sve koji mogu pomoći u hrani i odjeći da se jave u naš župni ured gdje ćemo preko mladih skupljati pomoć za one kojima je to najpotrebnije. Ured će raditi od 11-12 sati od ponedjeljka do petka. 

Tisak: novi broj Glas Koncila, Živo Vrelo, Veritas.