ŽUPNE OBAVIJESTI - 3. KORIZMENA NEDJELJA - 20.03.2022.

on Posted in Župne obavijesti.

Danas u našoj Crkvi slavimo Tjedan solidarnosti s Crkvom i vjernicima u BiH. Sva prikupljena milostinja ide za pomoć našim vjernicima u susjednoj državi.

Večeras u 17.30 sati imamo pobožnost Križnog puta u našoj crkvi.

U utorak je 2. od 13 utoraka pobožnosti na čast sv. Ante. Molitva krunice na čast sv. Ante je u 17:30, misno slavlje s molitvom Večernje u 18 sati predslavi poljudski župnik fra Tomislav Hrstić. Nakon mise je klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. Za vrijeme pobožnosti i mise biti će prigoda za svetu ispovijed.

U srijedu je sastanak članova ŽPV i EV župe. Isteklo je razdoblje od pet godina nakon kojih treba obnoviti naše župno vijeće. Susret starih i predloženih novih vijećnika biti će u 20 sati u Galeriji samostana. 

U petak je svetkovina Navještenja Gospodinova, Blagovijest. Pobožnost Križnog puta u 17:30 sati, nakon pobožnosti je misa u 18 sati.

Molimo sve koji mogu pomoći u hrani i odjeći da se jave u naš župni ured gdje ćemo preko mladih skupljati pomoć za one kojima je to najpotrebnije. Ured će raditi od 11-12 sati od ponedjeljka do petka. Pomoć je namijenjena izbjeglicama iz Ukrajine.

Iduće nedjelje nakon misa skupljamo dobrovoljne priloge za siromašne obitelji u našoj župi koje ćemo prigodno za Uskrs pomoći paketima hrane. Mladi će biti ispred crkve s kutijama za novčani prilog.

Iduće nedjelje na misi u 10 sati biti će predstavljanje ovogodišnjih prvopričesnika koji će doći na misu u pratnji svojih roditelja.

Tisak: novi broj Glas Koncila i Kana.