ŽUPNE OBAVIJESTI - 4. KORIZMENA NEDJELJA - 27.03.2022.

on Posted in Župne obavijesti.

Noćas je nastupilo ljetno računanje vremena. Večernje mise u našoj crkvi su u 19 sati, osim subotom kada nema večernje mise. Župni ured radi po dogovoru sa strankama poslijepodne od 17-18:30 sati.

Večeras u 18.30 sati pobožnost Križnog puta u našoj crkvi predmole članovi naše molitvene zajednice „U Trojstvu Bog pomaže“

U utorak je 3. od 13 utoraka pobožnosti na čast sv. Ante. Molitva krunice na čast sv. Ante je u 18:30, misno slavlje s molitvom Večernje u 18 sati predvodi župnik župe sv. Mateja sa Ravnih njiva don Jure Vrdoljak. Nakon mise je klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. Za vrijeme pobožnosti i mise biti će prigoda za svetu ispovijed.

U srijedu je susret roditelja i ovogodišnjih krizmanika u našoj crkvi u 20:30 sati. Molimo sve krizmanike koji se ove godine misle krizmati da obavezno dođu na susrete. Nema vjeronauka u 10 i 15. sati.

U petak pobožnost Križnog puta u 18:30 sati, nakon pobožnosti je misa u 19 sati.

Molimo sve koji mogu pomoći u hrani i odjeći da se jave u naš župni ured gdje ćemo preko mladih skupljati pomoć za one kojima je to najpotrebnije. Ured će raditi od 11-12 sati od ponedjeljka do petka. Pomoć je namijenjena izbjeglicama iz Ukrajine.

Danas nakon misa skupljamo dobrovoljne priloge za siromašne obitelji u našoj župi koje ćemo prigodno za Uskrs pomoći paketima hrane. Mladi će biti ispred crkve s kutijama za novčani prilog. Prošle nedjelje smo za BiH skupili 6.200,00 kuna. Novac je uplaćen preko nadbiskupije. Hvala svima na pomoći.

Tisak: novi broj Glas Koncila i Kana.