ŽUPNE OBAVIJESTI - 5. KORIZMENA NEDJELJA - 03.04.2022.

on Posted in Župne obavijesti.

Večeras u 18.30 sati pobožnost Križnog puta u našoj crkvi predmoli Frama. Na Križni put će doći i ovogodišnji krizmanici. 

U utorak je 4. od 13 utoraka pobožnosti na čast sv. Ante. Molitva krunice na čast sv. Ante je u 18:30, misno slavlje s molitvom Večernje u 18 sati predvodi dr. don Marko Trogrlić, član vojnog ordinarija. Nakon mise je klanjanje Presvetom Oltarskom Sakramentu. Za vrijeme pobožnosti i mise biti će prigoda za svetu ispovijed.

U srijedu je susret ovogodišnjih krizmanika u našoj crkvi u 20:30 sati. To će biti redoviti susreti do krizme.

U petak je pobožnost Križnog puta u 18:30 sati, a nakon pobožnosti je misa u 19 sati.

Prošle nedjelje smo nakon misa skupljali dobrovoljne priloge za siromašne obitelji u našoj župi koje ćemo prigodno za Uskrs pomoći paketima hrane. Skupilo se 9.700,00 kuna. Hvala svima na pomoći. 

Iduće nedjelje slavimo Cvjetnicu koja nas uvodi u Veliki tjedan i Vazmeno trodnevlje. Mise su po nedjeljnom rasporedu. Blagoslov maslinovih grančica biti će ispred crkve prije svake mise. Uz maslinove grančice biti će i prigodna prodaja kolača nakon misa. Ovu inicijativu pokreće naša nadbiskupija, a sva novčana sredstva će biti proslijeđena na račun samostana redovnica u Lavovu.  Molimo obitelji koje će spremiti kolače da se jave u župni ured nakon misa. Osim novčanog priloga možete donijeti robe za djecu i majke te hrane kojoj ne istječe rok kroz nekoliko mjeseci. 

Tisak: novi broj Glas Koncila i Kana.